Revista d'Anàlisi Plural

Biblioteca Empresarial: La bíblia dels inversors

0
Jeremy J. Siegel
Jeremy J. Siegel

Segons The Washington Post, aquesta obra de Jeremy J. Siegel està considerada com un dels millors títols sobre inversions de tots els temps. Després de cinc edicions, arriba a les llibreries per primera vegada en castellà i actualitzat amb noves anàlisis sobre la crisi i els mercats financers. Per a tots aquells inversors que persegueixen sense descans els beneficis a llarg termini, l’autor té un consell força contundent: “Les accions són la millor inversió.” La defensa que duu a terme Siegel de la borsa és apassionada i convincent, i alhora proporciona al lector les estratègies que funcionen si es vol guanyar a l’escenari de la compravenda d’accions.

pareu rotatives!
“Les pertorbacions entre 2008 i 2009 van ser de tal magnitud que vaig aplaçar la redacció del llibre fins que vaig tenir una millor perspectiva de les causes i conseqüències de la crisi financera que ens ofega a l’actualitat”, apunta Siegel. Esperar i observar van permetre que l’autor pogués aprofitar aquesta cinquena edició per plasmar detalladament les causes, els efectes, les similituds i les diferències de les grans crisis d’aquests dos darrers segles, i amb quina perspectiva s’ha de plantar cara a un mercat tan voluble.

Guía para invertir a largo plazo. Jeremy J. Siegelel mag de wharton
Professor de Finances a la Wharton School (Universitat de Pennsilvània), Siegel és també un assidu comentarista a diversos mitjans de comunicació, com ara Bloomberg, The Wall Street Journal o el Financial Times, i s’encarrega d’assessorar Wisdom Tree Investments, un dels patrocinadors de fons cotitzats a borsa. Precisament, el fet de reescriure el llibre que ens ocupa -la primera edició de Stocks for the Long Run (McGraw-Hill Education) es va publicar el 1994- fa poc va entrar a formar part de la llista dels seus darrers èxits assolits com a expert en economia; una investigació que persegueix un clar objectiu: “Enfortir les decisions dels inversors particulars, aquells que inevitablement flaquegen quan el pessimisme els tortura un cop més.”
Guía para invertir a largo plazo
La guía definitiva de estrategias que funcionan para ganar en bolsa

Pàgines: 400
Editorial: Profit Editorial
ISBN: 9788416115082

Enviar Comentari