Revista d'Anàlisi Plural

Els nous models de mobilitat a debat a iGenium’18, la cita anual de l’enginyeria.

0

Un destacat panell d’experts i directius del sector presentaran en 3 sessions la mobilitat aplicada a les infraestructures, les ciutats intel·ligents i al territori. 
Es celebrarà el 23 d’octubre al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya


Barcelona, 4 d’octubre de 2018. Enginyeria i Mobilitat és leitmotiv de la 7è edició d’iGenium, la trobada anual de les enginyeries, que organitza l’Institut d’Enginyers de Catalunya.

Segons Ricard Granados, president de l’INEC, “l’objectiu d’iGenium és donar a conèixer projectes d’enginyeria rellevants i obrir espais transversals de coneixement i de debat sobre el paper de l’enginyeria en la solució dels nostres problemes mes actuals. Aquest any iGenium esta dedicat a la Mobilitat, a l’aplicació de l’enginyeria per moure persones i mercaderies de forma eficient i sostenible i als desenvolupaments i nous models que això comporta.”

L’acte estarà presidit per Matilde Villarroya, directora general d’Indústria de la Generalitat i comptarà amb un destacat panell d’experts.

Partint d’una sessió plenària amb dos ponències, una sobre El futur de l’automoció amb Vicenç Aguilera, President del Circuit Barcelona- Catalunya,  i, l’altre sobre la Regulació Aeroportuària a càrrec Javier Marín, Director General de Negoci Regulat d’AENA, es passarà a tres sessions, que aportin solucions en tres àmbits: Infraestructures, Ciutats Intel·ligents i Territori.

En les sessions temàtiques participaran Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures; Josep Ma. Rovira, secretari general de FERRMED; Enric Blasco, delegat d’IDP i Raül González de Cellnex; Manel Villalante, director d’estratègia  de RENFE; Adrià Remirez de Moventia; Sergi Barbens d’ACCIÓ; Xavier Binefa de la UPF; Antoni Enjuanes Sub-director general d’Infraestructures Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; Teresa Cervera del Centre de la propietat Forestal de la Generalitat de Catalunya i Jesus Fernández de Forestal Catalana, que posaran a debat la situació i desenvolupaments per de la mobilitat sostenible, l’optimització de les connexions i el reequilibri territorial.

Photo by rawpixel on Unsplash

La jornada s’adreça als professionals, empreses i consultores, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques i pretén, a més a més,  afavorir el networking entre assistents, professionals i experts. L’assitència és agrtuïta, prèvia inscripció a l’enllaç.

iGenium’18 està organitzat per Institut d’Enginyers de Catalunya, que reuneix les Associacions d’enginyeria d’Aeronàutics, Agrònoms, Camins, ICAI, Industrials, Informàtica, Mines, Monts, Navals i Telecomunicació, i compta amb el suport d’organitzacions públiques i privades com la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, Moventia, Forestal Catalana, ICL Ibèria, La Mutua dels Enginyers, IDP i Cellnex, entre d’altres.

 

iGenium’18: Enginyeria i Mobilitat
www.igenium.cat
Dimarts 23 d’octubre 2018
De 17 h a 20.30h
Col·legi d’Enginyers de Camins de Catalunya
( C/ dels Vergos, 16 – 08017 Barcelona)
Per a més informació: Olga Vela , Tel. 639 653 247 – [email protected]

Enviar Comentari