Revista d'Anàlisi Plural

La 1a Jornada sobre Benestar Emocional, un viatge per l’univers de les emocions

0

Barcelona, 30 de setembre de 2019_ La 1a jornada sobre Benestar Emocional, Un viatge per l’univers de les emocions, reunirà a més de 300 persones directives i professionals, el pròxim dimecres 2 d’octubre al Caixaforum, per a posar en relleu la necessitat de vetllar per la salut i el benestar emocional de les persones en les empreses i organitzacions.

Participen com a ponents Sor Lucía Caram, monja dominica promotora del diàleg interreligiós i l’ajuda a desfavorits i Joan-Anton Català químic quàntic, astrònom, divulgador científic i escriptor, que combina la seva passió per l’astronomia amb l’experiència professional en empreses i organitzacions en la gestió del canvi.. Una empresa és una galàxia que està formada per multitud d’estels _comenta Joan A. Català.

La taula rodona d’experiències pràctiques, compta amb la participació de Juan Jesús Domingo (CEO de Memora), Josep Santacreu (CEO de DKV Seguros) i Pilar Solanes (Cap del Departament de Salut de l´Ajuntament de Barcelona) que explicaran com han aconseguit fer de les seves empreses unes organitzacions saludables i atentes al benestar emocional dels seus col·laboradors i clients.

Organitzada per la Fundació Salut i Persona, entitat experta i líder en serveis d’atenció psicològica tant presencial com telefònica per a empreses, que compta amb una xarxa de més de 400 centres d’atenció psicològica en tota Espanya amb 500 psicòlegs i atenen a més d’1.500.000 de persones. Els beneficis de la seva activitat es destinen a millorar la salut de les persones grans amb rics d’exclusió o situació de precarietat.

Un viatge per l’univers de les emocions

www.fundacionsaludypersona.org

Dimecres, 2 d’octubre

De 9 a 13 hores

CaixaForum Barcelona

 (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038)

Per a més informació: Olga Vela , Tel. 639 653 247 – [email protected]

 

Enviar Comentari