Revista d'Anàlisi Plural

XVIII Premis Connexió: els líders del sector de les telecomunicacions, reconeguts per la seva tasca

0
El passat dimecres, i amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Feceminte va lliurar els XVIII Premis Connexió. Entre els guardonats, destaquem Ferran Amago, que va rebre un reconeixement especial per la seva trajectòria com a president i degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya.

La Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions (Feceminte) va atorgar dimecres els XVIII Premis Connexió als següents agents que lideren el sector de les telecomunicacions en diferents àmbits: Seligrat Anthel (“com a soci ferederat, pel seu compromís, la seva qualitat empresarial, trajectòria i dinamisme”), Promax Electrònica (“com a soci col·laborador, per la seva capacitat innovadora i qualitat en el servei als seus clients”), BarcelonaDot (“com a divulgador, per difondre amb qualitat i passió l’impacte de les telecomunicacions i la tecnologia a la societat”), Domotys (“com a iniciativa institucional, destacada en l’impuls tecnològic, econòmic i social”) i Redislogar (“com a dinamitzador empresarial, per la seva activitat i trajectòria en el sector de les telecomunicacions i les TIC en general”).

Reconeixement a tota una trajectòria
En aquesta edició, però, també es va fer un reconeixement especial a Ferran Amago, antic degà i president del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya, “qui ha dedicat una gran part de la seva trajectòria professional a la defensa dels interessos dels enginyers i de les empreses TIC del país”.

Un espai per al debat
El lliurament de premis, ha estat precedit de la taula de debat A punt per al Futur?, on els participants (Iolanda Piedra, de PIMEC; Raül González, de Cellnex; Xavier Vilajosana, de Worldsensing, i Joan Bramón, de Feceminte) han posat de manifest el paper rellevant del sector de les telecomunicacions i les contínues noves oportunitas que aquest ofereix.

Enviar Comentari