Revista d'Anàlisi Plural

Unim món econòmic i sector professional al I Corporate Lunch de Telecos.cat

0
7 de noviembre 2019
El Restaurant Brasserie Flo de Barcelona acollia ahir el I Corporate Lunch de Telecos.cat, nova trobada anual que neix amb l’objectiu de debatre temes d’interès que relacionin el món econòmic amb el sector professional. El dinar va tenir com a convidats els directius de les empreses que són Corporate Member de Telecos.cat (més informació sobre aquest servei AQUÍ), així com diverses personalitats destacades del món de l’economia i també vinculades al sector.
Amb el patrocini de Caixa d’Enginyers i el suport de Món empresarial, la jornada arrencava amb les paraules de benvinguda de Joan Cavallé, director general de Caixa d’Enginyers, qui va valorar molt positivament el fet de realizar trobades que serveixin per fer xarxa entre el sector financer i el món TIC. A continuació arribava el torn de Joan Tugores, catedràtic d’Economia i ex-rector de la Universitat de Barcelona, qui va oferir la seva “Perspectiva de la situació econòmica actual”, fent una comparativa amb el món de les sèries de ficció, amb referències a títols d’èxit com “Stranger things” o “Years and years”. Seguidament començava el dinar, on es va generar un interessant debat entre els assistents en relació al moment que viuen les empreses del sector TIC i els seus professionals. Per acabar, el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, recollia les conclusions de la trobada posant l’accent en la necessitat de tenir molt present l’ètica en un entorn -l’econòmic- on sovint no hi és suficientment present.

Enviar Comentari