Revista d'Anàlisi Plural

Biblioteca Empresarial: El somni o el malson de la globalització?

0
David Murillo Bonvehí.
David Murillo Bonvehí.

Canvi, democràcia, globalització, tecnologia i debat. David Murillo analitza al seu darrer llibre aquestes i altres matèries, que tenen molt a veure amb el present i futur més immediat. L’autor apropa els lectors al per què d’un enorme ventall de qüestions -com podem entendre el vertiginós desenvolupament tecnològic actual? Qui regula les grans corporacions? Quin paper hi juguen les organitzacions internacionals? Quin hauria de ser o serà el model imperant de govern: el nord-americà, l’europeu o el xinès? Occident té els dies comptats o mereix que els seus líders resolguin els principals desafiaments del món?- i ho fa a través de sorprenents dades i reflexions que no deixaran indiferent a ningú.

Ciutadans responsables
A De Walmart a Al Qaeda també s’analitza el rol del ciutadà, qui com a polític, empresari o votant alimenta un tipus d’organismes mundials que posen en moviment cultures, maneres de ser i objectius que afecten tots els membres de la societat en major o menor mesura.

monempresarial-001_portada-walmartL’expert multidisciplinari
Llicenciat en administració i direcció d’empreses i humanitats, i a més doctor en sociologia.
David Murillo disposa d’un currículum envejable, gràcies també a la seva tasca com a professor a ESADE i a d’altres universitats internacionals: Copenhaguen Business School (Dinamarca), ESAN (Perú) i Sogang University (Corea del Sud).
D’àrees d’investigació i docència no se’n queda curt: globalització, geopolítica i ètica de l’empresa són els temes que millor domina. Totes li han servit per assessorar diverses administracions públiques durant els darrers anys i col•laborar habitualment a coneguts mitjans de comunicació escrits.
De Walmart a Al Qaeda és el seu últim llibre, un recorregut ambiciós on aborda les qüestions que més l’interessen.
De Walmart a Al Qaeda
Una lectura interdisciplinar de la globalización

Pàgines: 364
ISBN: 978-84-942397-8-6
Editorial: Libros de Cabecera

Enviar Comentari