Revista d'Anàlisi Plural

Tot a punt per iGenium’15

0
La trobada anual de l’enginyeria presentarà els projectes relacionats amb l’energia i les dades sobre la inserció laboral del sector.

mon-empresarial-003-logo-igeniumDemà, 20 d’octubre, el Palau Robert acollirà l’iGenium’15, la trobada anual de les enginyeries que celebra la seva quarta edició. Enguany l’eix central és l’energia com a factor de creixement.

Les associacions d’enginyeria que constitueixen l’Institut d’Enginyers de Catalunya presenten projectes professionals i de les escoles universitàries que destaquen per la innovació, la sostenibilitat i la reducció de la despesa energètica.

En format de vídeo i de debat els assistents coneixeran, entre d’altres, la disminució de la despesa a les estacions de bombament de regadius, la utilització de palla de panís a la zona agrícola, la construcció d’estructures de formigó en comptes d’acer als parcs eòlics flotants, les calderes de biomassa, la gestió dels boscos, el prototip d’una moto elèctrica de carreres, el reciclatge de materials ceràmics i petris de centrals tèrmiques, com s’obté electricitat a partir d’energia mecànica generada pel moviment de l’onatge o les plataformes offshore per l’aprofitament de recursos oceànics, energètics (vent, onatge) i biològics (aqüicultura).

A més de la presentació de projectes d’enginyeria, iGenium’15 presentarà les últimes dades de l’estudi d’inserció laboral de l’AQU referents a enginyeria, que representaran el punt de partida perquè empreses com Everis o portals de feina com Infojobs puguin contrastar amb la seva experiència aquestes dades.

La jornada, que començarà a les 15.30h i s’allargarà fins les 20.30h, és gratuïta i s’adreça als professionals de l’enginyeria, empreses i consultores, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques.

Enviar Comentari