Revista d'Anàlisi Plural

L’ACCID organitza el VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció

0
Els dies 8 i 9 de juny, l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) celebrarà el VII Congrés Català de Comptabilitat i Direcció a l’IESE Business School. L’acte reunirà prop de 1.000 persones, entre els quals no faltaran emprenedors, directius, acadèmics, alumnes i professionals de la comptabilitat i la direcció d’empreses.

El Congrés s’iniciarà amb una obertura que anirà a càrrec del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; la vocal del Consell de l’IESE d’Executive Education, Mireia Rius; el degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Joan B. Casas; el president del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, Daniel Faura; la presidenta del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local de Catalunya, Maria Petra Sáiz; el president del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, Alfonso Lluzar, i el president de l’ACCID, Oriol Amat.
Posteriorment, es celebrarà la conferència inaugural sota la temàtica La Fageda. Què tenen en comú bogeria i empresa? Hi participarà com a ponent, Cristòbal Colon, president i fundador de la Fageda.

A més se celebraran diverses conferències simultànies impartides per ponents de gran prestigi com el president d’International Group of Controlling, Heimo Losbichler; el professor de la UAM, Jorge Tua; el president de l’Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, i el professor de l’IESE Business School, Antonio Argandoña, entre d’altres.
El Congrés també inclourà diverses sessions de treball simultànies de comptabilitat (financera, de gestió, de cooperatives i pública), de valoració d’empreses, TIC, lideratge, control de costos i responsabilitat social. A més, hi haurà una trobada de l’Agrupació Professors de Comptabilitat i Control (APC).

Lliurament de premis
Durant el marc del VII Congrés ACCID, se celebrarà el Lliurament de la XIV edició dels Premis de reconeixement ACCID i II Premi Ferran Termes, guardons que reconeixen les tasques realitzades a Catalunya en l’àmbit de la informació financera per professionals, acadèmics i entitats públiques o empreses privades, així com l’ús del català.

Cloenda
Per clausurar el VII Congrés ACCID, tindrà lloc la Conferència sobre Management que impartirà el Conseller Delegat d’Uriach, Oriol Segarra. També es farà entrega dels Ajuts a la recerca ACCID, el Premi al I Concurs Extarordinari de Casos Pràctics i els XII Premis ACCID-ÒMNIUM, on hi participaran Mireia Rius; el president de l’Associació de Comptables del Principat d’Andorra, Jordí Martí; el president de l’Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas, Enrique Rubio; el chief executive d’Association of International Accounts, Philip Turnbull; la directora de la Cambra de Comerç Alemanya per Espanya, Marie Antonia von Schönburg; el president del Registre d’Economistes Auditors, Carlos Puig de Travy; el president d’Agrupació de Professors de Comptabilitat i Control, Joaquim Rabaseda, Oriol Amat. Per acabar, Enrique Rubio, president de l’Instituto de Contabilidad y Auditoría de Cuentas, farà una breu intervenció.

  • Si us voleu descarregar el programa del VII Congrés feu clic aquí.
  • Si us voleu inscriure feu clic aquí.

Enviar Comentari