Revista d'Anàlisi Plural

La Fundació Princesa de Girona premia l’escola més emprenedora de l’any

0

Fins al 23 d’octubre, les escoles –tant públiques com privades– del país que tinguin una antiguitat mínima de cinc anys poden optar al premi Escola Emprenedora 2017.


Aquest és un guardó que atorga la Fundació Princesa de Girona (FPdGi), a través del seu programa Educar el talent emprenedor, i que busca reconèixer la feina del centre educatiu que fomenti el desenvolupament de projectes educatius singulars que potenciïn el talent emprenedor dels seus alumnes i la innovació educativa.

Un jurat format per cinc membres escollits entre el Consell Assessor de la FPdGi i experts externs en la matèria objecte serà l’encarregat de decidir i donar a conèixer, abans de finals d’any, quina és l’escola més emprenedora del 2017. La concessió d’aquest premi quedarà reflectida en una placa que la Fundació Princesa de Girona lliurarà en una visita oficial al centre educatiu guanyador.

Podeu consultar les bases del premi en aquest enllaç

 

APRENDRE A EMPRENDRE A L’AULA

La Fundació Princesa de Girona (FPdGi) és una fundació privada que aspira a ser un referent en l’àmbit estatal en el suport als joves en el seu desenvolupament professional i personal. Des del 2012, impulsa el programa Educar el talent emprenedor, que té com a repte principal introduir la competència d’aprendre a emprendre en la pràctica ordinària dels docents.

Enviar Comentari