Revista d'Anàlisi Plural

Món Empresarial rep el Premi periodístic a la millor informació econòmica d’auditoria del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

0
  • Amb motiu del dia de l’auditor, el Col·legi de Censors Jurats de Comptes també reconeix l’Oficina Antifrau de Catalunya i distingeix l’economista José María Gay de Liébana amb el títol d’Auditor Distingit 2019
  • El guardó se suma als ja atorgats a la publicació per PIMEC, el Col·legi d’Economistes de Catalunya i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions

 El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya ha distingit la revista especialitzada en economia i empresa Món Empresarial amb el Premi periodístic a la millor informació econòmica d’auditoria, que concedeix anualment el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC). El guardó va ser atorgat el passat 26 de novembre a l’Auditori del Cosmo Caixa de Barcelona amb motiu de la celebració del Dia de l’Auditor.

En l’edició d’enguany, els auditors catalans també han distingit l’Oficina Antifrau de Catalunya amb el premi a la millor comunicació de temes relacionats amb transparència, i han reconegut l’economista José María Gay de Liébana amb el títol d’Auditor Distingit.

Una trajectòria amb reconeixement institucional
El premi atorgat pels auditors de Catalunya a la revista se suma a altres reconeixements conferits per institucions i associacions del sector econòmic i empresarial de referència del país. El 2006 el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicació va reconèixer Món Empresarial amb el Premi Excel·lència a la Comunicació; posteriorment, al 2007 la publicació va rebre el premi Joan Sardà Dexeus de la Revista Econòmica de Catalunya que edita el Col·legi d’Economistes de Catalunya; i al 2010 va rebre el premi Excel·lència a la Comunicació i/o divulgació de les TIC del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Telecomunicacions.

Recentment, la revista també ha estat reconeguda amb el Premi PIMEC al millor treball periodístic en termes econòmics 2017 atorgat per la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya “per la qualitat dels seus continguts, per tractar permanentment temes relacionats amb les pimes i els autònoms i per haver aconseguit convertir-se en una revista econòmica de referència en l’àmbit estatal”. Al 2018 la publicació també va rebre el guardó a la Comunicació amb Valors femtalent de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT).

Enviar Comentari