Revista d'Anàlisi Plural

La experiencia global en el sector de la pintura

0

En un mercat madur com el de la pintura, avui dia és difícil diferenciar-se només a través del producte, per això és vital aconseguir que els clients tinguin la millor experiència des de l’inici del procés de compra fins a l’aplicació final del producte. I això s’aplica tant al distribuïdor com al client final, ja sigui professional o particular. Però com aconseguim de crear aquesta experiència?

Fernando Guerra. Director general de Jotun Ibérica.


La importància de la innovació i la tecnologia
Els consumidors són cada vegada més exigents i estan més informats i, per això, la innovació és la resposta als canvis d’hàbits i necessitats. En el nostre cas, treballem amb més de 200 tècnics d’R+D per desenvolupar innovacions cada any.
Però la innovació de producte sense tecnologia no és suficient: Jotun, per exemple, compta amb un sistema tintomètric únic que assegura la màxima fiabilitat en la reproducció dels colors, a més d’amb un programari propi que ens permet oferir una àmplia gamma de colors per tal que l’usuari pugui personalitzar la pintura, tot això al costat de productes innovadors per oferir solucions úniques per a uns clients cada vegada més exigents.

Visió internacional, adaptació a allò local
Dins el món de la pintura, el color és la clau. Així, la forma de diferenciar-se i aportar valor afegit als consumidors és apropant-los a les tendències internacionals a través d’una carta de color anual i un concepte Shop in Shop, on els distribuïdors desenvolupen un treball d’assessorament personalitzat al consumidor per triar el color i producte final segons les seves necessitats. A més, no hem d’oblidar que les eines digitals cada vegada tenen una major rellevància durant el procés de selecció de color.

Qualitat i sostenibilitat
La tendència de productes ecològics cada vegada té més seguidors, i les empreses hem de respondre a aquestes necessitats amb solucions ecològiques, però, alhora, al fet que compleixin amb els estàndards de qualitat, per assegurar una experiència de pintat i de producte òptim.

En definitiva, es tracta d’oferir eines tant per al distribuïdor com al client per tal que la pintura deixi de ser un commodity, i passi a ser una experiència única de color. Al cap i a la fi, la nostra comesa és oferir la millor experiència en pintura.

Enviar Comentari