Revista d'Anàlisi Plural

Komunicat Kit rep la Placa al Treball President Macià 2021

0

La Generalitat de Catalunya premia l’empresa editora de les capçaleres Món Empresarial, Món Docent i Guia Ensenyament en la categoria de Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.


El president de la Generalitat, Pere Aragonés, i el conseller d’Empresa i Treball, Xavier Torrent, han presidit aquest dimarts la cerimònia de lliurament de les plaques i les medalles al treball President Macià corresponents a les convocatòries 2020 i 2021 al Palau de la Generalitat. En total, s’han concedit medalles a 31 persones i plaques a 11 entitats. Komunica Kit ha estat premiada en la categoria de Foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat.

 Laura Pons, directora de l’empresa que edita les capçaleres Món Empresarial, Món Docent i Guia Ensenyament, entre d’altres, ha estat l’encarregada de recollir el guardó. “Aquest és un premi per a tot l’equip que treballem a Komunica Kit i que no hauria estat possible sense la confiança en el projecte de tots els nostres col·laboradors, partners i subscriptors: escoles de negoci, universitats, patronals, institucions, col·legis professionals, cambres de comerç, fires i empreses”, ha declarat.

Un pas més per trencar el sostre de vidre
Per primera vegada a la història dels premis s’han reconegut més dones que homes. Ha estat en l’edició de l’any 2021, que ha atorgat un total de 16 medalles (9 a dones i 7 a homes). Pel que fa a l’edició de 2020, el Govern ha decidit atorgar una placa, amb caràcter excepcional, a totes les persones treballadores de tots els sectors en reconeixement de la resposta que han donat i continuen donant per fer front a la pandèmia de la COVID-19. “Sense el seu esforç i compromís avui Catalunya no estaria en condicions de superar la pandèmia i d’afrontar reptes nous”, ha agraït el president Aragonès.

Les medalles i plaques al treball President Macià reconeixen persones que dins del món de treball hagin destacat per les seves qualitats, mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals. Els premis es van crear l’any 1938 i són oberts a qualsevol persona o entitat.

Enviar Comentari