Revista d'Anàlisi Plural

Llibres: Avançant. Com ho fan les millors organitzacions

0

Avançant

Com ho fan les millors organitzacions

Crear una empresa no és una tasca fàcil, i molt menys ho és aconseguir que sobrevisqui i creixi. Per avançar, les organitzacions han hagut de prendre decisions que els permetin trobar i ampliar el seu espai dins del mercat. Unes decisions que, per assolir l’èxit o fracassar, i com si d’una partida d’escacs es tractés, depenen tant del moviment estratègic realitzat com de la reacció de l’adversari. Dit d’una altra manera: per aconseguir la permanència en el mercat i obtenir-ne beneficis cal conèixer els factors claus que afavoreixen l’èxit sostingut en el temps.

Avançant és un llibre escrit a quatre mans pel catedràtic d’economia financera i comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat, i l’economista especialitzada en anàlisi d’empresa i de risc, Pilar Lloret, que exposa les estratègies i les tàctiques que expliquen l’èxit de les empreses que aconsegueixen generar més riquesa. A banda, també fa esment de les principals causes d’un fracàs empresarial. I tot, amb casos pràctics que permeten una major visualització dels temes tractats.

Avançant. Com ho fan les millors organitzacions
Oriol Amat i Pilar Lloret
264 pàgines
ISBN: 978-84-15735-92-2
Profit Editorial

Els comentaris estan tancats.