Revista d'Anàlisi Plural

Infografia: Els riscos dels països de la UE

0

La Comissió Europea adverteix en el seu darrer Informe de mecanismes d’alerta 2015 que “els desequilibris macroeconòmics continuen sent una preocupació seriosa” i subratllen la necessitat de posar en marxa una “acció política decisiva, integral i coordinada”. I és que malgrat que les economies de la UE progressen pel que fa a la correcció dels seus desequilibris externs i interns, el fet que els nivells d’endeutament privat i l’atur es mantinguin elevats i el saldo de la balança per compte corrent hagi estat negatiu a 16 dels 28 països de la Unió en els darrers tres anys constitueixen vulnerabilitats importants que posen en perill l’estabilitat del Vell Continent en matèria de creixement, ocupació i finances.

Mapa del món. Riscos dels països de la UE

mon-empresarial-002-mapa-mon-2mon-empresarial-002-balança-ue

Enviar Comentari