Revista d'Anàlisi Plural

Els valors de l’esport a l’empresa

0

Fa més de 12 anys que em vaig retirar com a jugadorFerran Martínez. Exjugador de bàsquet i director general d’Andbank Sports & New Business. professional de bàsquet, tot i això, a vegades, mentre dormo, somio que estic entrenant o preparant un partit important. I és que tot esportista professional té una rutina molt específica quan està competint, uns valors que tenen una clara aplicació en el món empresarial i directiu.

Ferran Martínez. Exjugador de bàsquet i director general d’Andbank Sports & New Business.


En el meu cas, tant quan jugava al FC Barcelona, com al Joventut, al Panathinaikos o en uns Jocs Olímpics, la meva vida girava al voltant d’uns objectius molt concrets: guanyar totes les competicions, millorar física i tècnicament el meu nivell per estar sempre en l’elit del meu esport i contribuir amb el meu millor rendiment a assolir tots el èxits de l’equip, a més de provar d’innovar per fer coses diferents a la pista de bàsquet. Fites que tots els esportistes tenim molt interioritzades perquè, a més, sabem que quan un deixa d’estar motivat al 100% és quan s’inicia la baixada de l’alt rendiment.

Malgrat tot, quan l’any 2002 em vaig haver de retirar arran d’una greu lesió de genoll (que em vaig fer mentre escalfava pel partit amistós Catalunya-Croàcia al costat d´uns joves jugadors com Pau Gasol o Joan Carles Navarro), tot i no estar mentalment preparat per a una retirada forçada, sí que em sentia satisfet del fet d’haver tingut una carrera esportiva llarga, no haver deixat mai d’estudiar i haver viscut experiències a altres països, com a Grècia o a Itàlia. I vaig visualitzar la importància d’afegir els valors de l’esport –com ara la disciplina, la capacitat de patiment, el joc en equip, la superació d’adversitats, l’optimisme o els hàbits diaris– a una formació financera i de creació d’empreses, que és el que faig ara.


En el món actual on tot gira a tanta velocitat, el directiu d’una empresa –de la mateixa manera que un esportista d’elit– ha d’estar preparat per adaptar-se als canvis de forma proactiva i ha d’apostar per un lideratge col·laboratiu: ha d’escoltar molt i s’ha d’envoltar del major talent possible. A més, ha d’estar obert a reinventar-se constantment i a treballar en equip. Característiques, aquestes, que no són incompatibles amb l’orientació als resultats, que és el més important.

Enviar Comentari