Revista d'Anàlisi Plural

La Diputació de Barcelona i PIMEC organitzen la sisena edició d'”Accelera el creixement”

0

PIMEC i la Diputació de Barcelona ja han donat el tret de sortida a una nova edició del programa “Accelera el creixement”, que comptará amb la participació de 50 pimes de la demarcació de Barcelona, amb l’objectiu d’ajudar-les a impulsar el seu desenvolupament.


Divendres dia 29 de setembre, la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, van encetar una sessió inaugural on van assistir representants de la cinquantena d’empreses escollides del programa “Accelera el creixement”. A continuació, destaquem les característiques d’aquest grup d’organitzacions empresarials disposades a deixar-se ajudar:

  • El 62% són petites empreses, el 30% són micro, i el 8% restant són mitjanes.
  • Per comarques, un 26% procedeixen del Vallès Occidental, un 24% del Baix Llobregat, un 14% del Vallès Oriental, un 10% del Maresme, un 8% del Barcelonès, un 6% d’Osona, un 4% de l’Anoia i també de l’Alt Penedès, i un 2% del Berguedà i també del Garraf.
  • Per sectors d’activitat, el 60% de les empreses pertanyen al sector industrial, un 22% al de serveis, un 16% al comerç i un 2% a la construcció i la indústria auxiliar.
  • Les motivacions inicials de les empreses són diverses: rebre assessorament en l’àmbit de la comercialització (en primer lloc), en l’equip directiu (en segon lloc), en internacionalització (en tercer lloc), i en innovació (en quart lloc).

En aquesta nova edició, es comptará amb la participació de 34 ens locals de la demarcació. Des dels seus Centres Locals de Serveis a les Empreses, juntament amb les delegacions de PIMEC, es garanteix fer un seguiment i suport adequat durant tot el programa.

Enviar Comentari