Revista d'Anàlisi Plural

XIX Premis Connexió: el reconeixement a empreses i institucions que impulsen el sector TIC

0

Feceminte ha lliurat aquest vespre els XIX Premis Connexió coincidint amb el seu 50è aniversari i el del Dia Mundial de les Telecomunicacions, dues efemèrides clau del sector TIC. Durant la cerimònia, que ha congregat a nombrosos representants del sector i d’altres organitzacions implicades, s’ha guardonat: Felix Peña S.L., OPTIMUS S.A., el Programa LAB24 de TVE, IOT Solutions World Congress, i WorldSensing.


Com cada any, aquesta nit el jurat dels Premis Connexió, format per professionals i autoritats de reconegut prestigi en el sector TIC, ha reconegut la tasca de diverses empreses i institucions per la seva contribució al desenvolupament de les telecomunicacions i les tecnologies de la informació i la comunicació. Tot seguit, destaquem els protagonistes de la cita organitzada per Feceminte a l’auditori de CaixaForum de Barcelona:

  • Felix Peña S.L, premi al Dinamisme Empresarial per les seus 40 anys de trajectòria.
  • OPTIMUS S.A, premi a la Qualitat de Servei per la seva capacitat de donar resposta a les necessitats i expectatives dels seus clients.
  • Programa LAB24 de TVE, premi a la tasca de Comunicació i Divulgació per haver estat capaç de transmetre de forma clara, amena i directe l’impacte de les telecomunicacions i la tecnologia a la societat.
  • IOT Solutions World Congress, premi a la Iniciativa Institucional, destacada per ser l’esdeveniment més gran del món sobre les innovacions d’internet industrial, que ja prepara a l’octubre la seva quarta edició.
  • WorldSensing, premi a la Iniciativa Empresarial per ser una empresa jove, dinàmica, amb un fort creixement internacional.

Després de l’acte de clausura, el president de Feceminte, Roman Lantaron ha convidat als assistents a compartir el pastís d’aniversari per continuar celebrant els 50 anys de la Federació, “que segueix mirant al futur amb plena confiança per seguir contribuint a l’impuls econòmic del nostre país”.

Enviar Comentari