Revista d'Anàlisi Plural

Neix Lidera, la plataforma de les dones professionals de Barcelona Activa.

0

Fomentar l’autolideratge i acompanyar en el camí professional a totes les dones de Barcelona. Aquest és l’objectiu amb què acaba de néixer Lidera, la plataforma de les dones professionals, directives o emprenedores, impulsada per Barcelona Activa.


L’agència de desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Barcelona s’adreça, així, a totes les professionals de la ciutat –sigui quin sigui el seu sector- que vulguin fer un pas més en el seu recorregut professional i posa a la seva disposició diferents programes de formació, tant de competències com de lideratge, fets a mida per a aconseguir-ho.

Lidera, que vol funcionar com un centre de desenvolupament professional, també oferirà serveis de mentoria i un espai de networking on connectar amb altres xarxes de dones. “La idea és que les dones de Lidera tinguin als seu abast totes aquelles eines per desenvolupar aquelles competències dels lideratges moderns, flexibles, en equip i igualitaris”, ha explicat Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa.

Lidera oferirà programes adreçats a la millora de competències i habilitats, de gestió empresarial, d’estratègia digital, de cooperació i col·laboració, i compartirà coneixements de professionals i els seus projectes laborals

Enviar Comentari