Revista d'Anàlisi Plural

Biblioteca Empresarial: Els 13 magnífics del management

0

Coordinació: Berta Seijo
Autors: Salvador Molina i José Luis Zunni
 
 

Salvador Molina.
Salvador Molina.
13 experts posen sobre la taula opinions, criteris i recomanacions per a tots aquells directius que necessiten donar un cop d’efecte a les seves estratègies empresarials. Marcos Urarte, José Aguilar, Warren Bennis, Enrique Sueiro, Javier Fernández-Aguado, Eduardo Bueno Campos, Ronald Coase, Peter Drucker, Daniel Goleman, Paul Krugman, Carlos Mallo, Michael Eugene Porter i Peter Senge uneixen coneixements i experiència en aquest llibre que té un propòsit ben definit: ajudar el líder empresarial a esdevenir el millor capità d’un vaixell permanentment atacat per turbulències tecnològiques, demogràfiques i socials.
 
 
 
 
José Luis Zunni.
José Luis Zunni.
El decàleg del bon directiu
El dirigent eficaç ha de treballar per millorar la posició competitiva de la seva companyia i ha de potenciar al màxim les seves habilitats directives i les del seu equip, eliminar tota l’estructura burocràtica que l’oprimeix i esdevenir el coordinador ideal de la seva empresa. Però, sobretot, ha de saber treure profit de les noves tecnologies, eina clau per al management del segle XXI i tema que els autors de capçalera mencionats en aquesta obra, escrita per Salvador Molina i José Luis Zunni, no passen per alt.

monempresarial-001_portada-imprescindiblesRecopilant bones idees
 
Salvador Molina és el director de la revista d’economia i finances ECOFIN i ha estat col•laborador de publicacions com Expansión o Mercado. Juntament amb José Luis Zunni, és el responsable de la tria dels 13 imprescindibles que figuren en aquest llibre, petit, però amb articles on es recull el pensament de grans experts en matèria de management. “Entre tots aquests autors hi ha una simbiosi d’oportunitat, anàlisi, sentit comú i visió prospectiva avançada al seu temps. Us presentem un curt planter de primera divisió que ha creat formes noves de veure, entendre i gestionar les organitzacions a les últimes dècades”, explica el mateix Molina a l’inici de l’obra.
Los imprescindibles del Management
Pàgines: 42
Editorial: Revista Ecofin
Descàrrega del llibre gratuït a:
http://ecofin.es/wp-content/uploads/2014/12/Imprescindibles.pdf

Enviar Comentari