Revista d'Anàlisi Plural

Biblioteca Empresarial: L’empresa sostenible

0
Nadya Zhexembayeva.
Nadya Zhexembayeva.

Els productes d’un sol ús han captat des de sempre l’atenció de l’economia mundial, i les conseqüències d’aquest fet ja són una realitat: esgotament dels recursos naturals, contaminació, manca d’espai per abocar-hi els residus, etc. És per això que moltes empreses -Puma, Microsoft o BMW, entre d’altres- comencen a apostar per la sostenibilitat, com mostra Nadya Zhexembayeva al seu darrer llibre. L’autora ofereix als lectors un conjunt d’idees i recomanacions per a qualsevol negoci que vulgui integrar el concepte de sostenibilitat de principi a fi a la ment de tots els empleats i, especialment, dels directius.

A favor de l’economia circular
Aquesta obra posa sobre la taula el terme economia circular, que contrasta amb l’economia lineal tradicional, amb executius preocupats només per fabricar i que ha fomentat el malbaratament i la generació de residus. Circular perquè es recicla i es recupera amb un objectiu molt clar: minimitzar l’impacte de l’activitat econòmica sobre el nostre entorn. Obrir els ulls al problema mediambiental ja no és una qüestió relegada a quatre ecologistes, sinó una demanda social generalitzada.

Llibre La estrategia del oceano-esquilmadoQui avisa no és traïdor
La seva trajectòria com a empresària, escriptora i professora especialitzada en innovació, lideratge i creixement sostenible l’avala per fer aquest avís.
Per a Nadya Zhexembayeva, les companyies que no entenguin que han de canviar d’estratègia per tal de protegir el planeta tenen un greu problema.
Ella mateixa ha supervisat importants firmes que sí han volgut adaptar-se als nous temps, com ara The Coca-Cola Company, Henkel, Erste Bank, Knauf Insulation o Vienna Insurance Group.
La disciplina de emprender. 24 pasos para lanzar una startup exitosa
Pàgines: 180
Editorial: Libros de Cabecera
ISBN: 978-84-942397-5-5

Enviar Comentari