Revista d'Anàlisi Plural

La Fundació Junta Constructora de la Sagrada Família i Carme Torras, protagonistes de la 24a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

0

L’acte tindrà lloc el proper 21 de febrer a l’Auditori de Barcelona.


D’una banda, l’acte organitzat per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) retrà homenatge a la Fundació Junta Constructora de la Sagrada Família, “pel seu ús intensiu de la tecnologia en tots els àmbits de l’organització, tant en la pròpia construcció del temple, com en la gestió de visitants”. En el seu nom recollirà el guardó Fernando Villa, director d’Edificació i Tecnologia.

D’altra banda, Carme Torras, matemàtica, doctora en informàtica i professora d’Investigació a l’Institut de Robòtica (CSIC-UPC), rebrà una menció especial. I és que la Generalitat de Catalunya i l’Associació de Professionals TIC (que integren Telecos.cat i COEINF, juntament amb GrausTIC) han impulsat una menció en l’àmbit de la promoció de les dones dins les TIC que passarà a ser un guardó l’any que ve i a integrar-se a la convocatòria oficial de premis valorats pel Jurat. Joana Barbany, directora de Societat Digital de la Generalitat, i Joan Giró, president del Consell Assessor de l’APTICC, seran els encarregats de lliurar el reconeixement a Torras.

Doble conferència
Com és habitual, durant l’acte es lliuraran els Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix la personalitat de l’any i l’emprenedoria), Alan Turing (que premiaran al CIO de l’any i a la responsabilitat social), el Premi Cisco a la Transformació Digital, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit. El nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia on Sergi Figuerola, doctor Enginyer de Telecomunicació i director de Tecnologia i Innovació de la Fundació i2CAT, i Anna Benavent, enginyera de Telecomunicació i presidenta i cofundadora d’Unitss, l’Associació Catalana d’Informàtics de la Salut pronunciaran prèviament dues conferències. “5G, una oportunitat”, en el cas de Figuerola, i “Salut i tecnologia, un binomi inseparable”, en el cas de Benavent.

El MHP de la Generalitat, Quim Torra, presidirà la cerimònia i es farà càrrec de la cloenda institucional de l’acte.

Enviar Comentari